| cerere admin sTr | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sTr bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 24 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 15/09/2012
| Subiect: cerere admin sTr Sam Sept 15, 2012 8:53 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : sTr -Cand ai jucat prima data pe server : nu mai stiu dar am destul timp aici -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : 1 - 2 h/zi -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : Pastrarea ordinii si linistei serverului. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin sTr Sam Sept 15, 2012 10:59 pm | |
| PRO te-am vazut pe srv esti ok..sa mai vedem si de la ceilaltzi.. HF | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: cerere admin sTr Dum Sept 16, 2012 1:31 am | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin sTr Dum Sept 16, 2012 6:15 am | |
| - sTr a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : sTr
-Cand ai jucat prima data pe server : nu mai stiu dar am destul timp aici -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : 1 - 2 h/zi -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : Pastrarea ordinii si linistei serverului. Te-am vazut jucand si nu am nici o obiectie... | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: cerere admin sTr Dum Sept 16, 2012 8:40 am | |
| | |
|
| |
alexutza Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 62 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : CS, muzica, filme Stare de spirit : Always Smiling :) Data de inscriere : 11/03/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere admin sTr Dum Sept 16, 2012 10:46 am | |
| | |
|
| |
Rogue Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 128 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter Strike si nervii altora... Stare de spirit : Jah at my side Data de inscriere : 05/04/2012
| Subiect: Re: cerere admin sTr Dum Sept 16, 2012 12:47 pm | |
| intradevar esti ok dar ai decat 7.5 ore jucate pe sv conform gametracker. cred ca te grabesti un pic | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin sTr Dum Sept 16, 2012 6:00 pm | |
| Trimite-mi PM cu user si pass. | |
|
| |
magnum44 Membru exclus din comunitate
Sex : Numarul mesajelor : 52 Varsta : 37 Localitatea : Colentina Bucuresti Hobby/Distractii : altele Stare de spirit : "si se face mica" Data de inscriere : 03/08/2012
| Subiect: Re: cerere admin sTr Mar Sept 18, 2012 8:01 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin sTr Mier Sept 19, 2012 12:37 pm | |
| - magnum44 a scris:
- CONTRA
Nu ai dreptul de a vota! Poti in schimb sa vii cu anumite informatii care ar putea influenta decizia administratorilor sau a moderatorilor. Tu ai facut invers... | |
|
| |
magnum44 Membru exclus din comunitate
Sex : Numarul mesajelor : 52 Varsta : 37 Localitatea : Colentina Bucuresti Hobby/Distractii : altele Stare de spirit : "si se face mica" Data de inscriere : 03/08/2012
| Subiect: Re: cerere admin sTr Joi Sept 20, 2012 9:28 am | |
| Nu am drept de vot pt ca am refacut contul de pe forum, inainte aveam dar am renuntat de buna voie nu am fost sanctionat sa pierd acest drept! Probabil daca era un PRO era altceva doar ca e singuru' contra din postare. | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: cerere admin sTr Joi Sept 20, 2012 12:27 pm | |
| Nu este despre PRO sau CONTRA Ai renuntat de buna voie la acest drept care l-ai avut mai demult acu abtine'te de PRO sau CONTRA Daca este doar niste obs de persoana respectiva daca ai, daca nu ai abtine-te de la orice POST. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere admin sTr | |
| |
|
| |
| cerere admin sTr | |
|