| Cerere Admin Ash^ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ash^ New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Playzeek:::::D Stare de spirit : mi'e lene! Data de inscriere : 06/09/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Cerere Admin Ash^ Joi Sept 06, 2012 11:10 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Ash^ -Cand ai jucat prima data pe server : de mult..nu mai stiu dar am destul timp aici -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cand imi vine chefu de cs pe gameskappa intru:) aici stau si ma joc..mereu -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : vreau sa nu fie codati pe acest server,sa se poata juca playeri linistiti | |
|
| |
alexutza Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 62 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : CS, muzica, filme Stare de spirit : Always Smiling :) Data de inscriere : 11/03/2012
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ Vin Sept 07, 2012 7:30 am | |
| Pro, te'am tot vazut pe server. | |
|
| |
IoGy Chief Manager
Sex : Numarul mesajelor : 132 Varsta : 35 Localitatea : Calarasi Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 08/02/2012
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ Vin Sept 07, 2012 8:56 am | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ Vin Sept 07, 2012 1:08 pm | |
| PRO | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ Vin Sept 07, 2012 3:30 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ Vin Sept 07, 2012 6:08 pm | |
| - Ash^ a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Ash^
-Cand ai jucat prima data pe server : de mult..nu mai stiu dar am destul timp aici -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cand imi vine chefu de cs pe gameskappa intru:) aici stau si ma joc..mereu -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : vreau sa nu fie codati pe acest server,sa se poata juca playeri linistiti Am stat astazi si te-am urmarit pe server. Injuri ca la usa cortului... Serverul nui este o acadenie sau manastire dar nici nu sunt de acord cu excese. Am sa te mai urmaresc si ma decid maine. | |
|
| |
Ash^ New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Playzeek:::::D Stare de spirit : mi'e lene! Data de inscriere : 06/09/2012
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ Dum Sept 09, 2012 8:17 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ Dum Sept 09, 2012 8:52 pm | |
| Nu esti respins, pune pozele si o sa ai acces !!! | |
|
| |
Ash^ New Member
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ Dum Sept 09, 2012 11:21 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ Lun Sept 10, 2012 12:27 am | |
| Trimite-mi PM cu nume si pass si id de mess. Prima oara cand mi-se pare ca joci codat sau cine stie ce faci....ti-am sters accesu fara drept de apel. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin Ash^ | |
| |
|
| |
| Cerere Admin Ash^ | |
|