dozer Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 34 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : Fotbal Counter Stare de spirit : :D Data de inscriere : 12/12/2011
| Subiect: DOZER Mar Apr 24, 2012 5:33 pm | |
| Nick:DOzer Accesul detinut: administrator Accesul dorit:Moderator Am nevoie de un grad mai mare..sunt multi codati care intra repetat degeaba dau eu kick mereu:.mai.ales.la.unele.ore.din.zi.cand.nu.sunt,admini.cu.comanada.ban.....Hai.cristiane.help.me:D.o.zi.buna | |
|
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: DOZER Mar Apr 24, 2012 6:55 pm | |
| DACA EL PRIMESTE MODERATOR EU TREBUIE SA PRIMESC GOOD FARA NICI CEA MAI MICA INDOIALA, VORBIM LOGIC . NU TREBUIE SA MAI SPUN DC... ) DECAT DACA ESTE NEVOIE... | |
|
dozer Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 34 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : Fotbal Counter Stare de spirit : :D Data de inscriere : 12/12/2011
| Subiect: Re: DOZER Mar Apr 24, 2012 7:51 pm | |
| | |
|
dozer Membru
| Subiect: Re: DOZER Mar Apr 24, 2012 7:53 pm | |
| Asa.vb.un.invidios.slaban....in.primul.rand.nu.ne.putem.compara.la.joc.si.al.2lea.am.vechime.pe.langa.tine.joc.de.cand.era.si.idle.gotdns.org.daca.ai.auzit.de.el..... | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: DOZER Mar Apr 24, 2012 11:02 pm | |
| Mai joaca asa cu ce-ai..iti ajunge momentan n-am nevoie de banuri pe srv... | |
|
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: DOZER Mier Apr 25, 2012 12:12 am | |
| ai 80 de ore pe server si te dai asa ca tu esti mare si nu stiu mai ce si nici in top nu te-am vazut vreodata macar... nu ca ar trebuii sa joci pentru asta insa daca esti activ si joci bine, apari automat, ca spui ca tu esti bun, eu sunt slab. mult tupeu pe voi astia moldoveni in fata monitorului. era deajuns maxim un slot.... mai are putin si zice ca el joaca pe server de cand era in scutece ) mai citeste pe aici ce am scris eu si apoi vorbeste tu. cunosc bine si idle, aveam admin acum multi ani, mi-l facuse darkness. da ce ma iau eu la explicatii cu unu ca tine de 21 de ani si mai esti si tare in gura. moldoveanule... | |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: DOZER Mier Apr 25, 2012 1:01 am | |
| | |
|