Razvan* bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 31 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : aaaaa Data de inscriere : 01/02/2012
| Subiect: Cerere upgrade Mier Feb 01, 2012 7:52 pm | |
| Nick:Razvan* Accesul detinut: administrator Accesul dorit:Moderator Am nevoie de un grad mai mare..sunt multi codati care intra repetat degeaba dau eu kick mereu:D ( P.S iar imunyty 0 ban luat de la kobe iar adminii abuza de putere)
| |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere upgrade Vin Feb 17, 2012 5:58 pm | |
| Momentan mai joaca asa ca nu prea te-am vazut pe server. Si sunt altii care urmaresc daca adminii fac abuz ...ca nu esti justiar tu ca daca ai rcon gata scoti imunitatea si ban...nu este chiar asa | |
|
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere upgrade Joi Mar 22, 2012 10:50 pm | |
| hassan unde in ploiesti stai boss? | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere upgrade Lun Mar 26, 2012 6:34 pm | |
| - goguadi a scris:
- Nick:Razvan*
Accesul detinut: administrator Accesul dorit:Moderator Am nevoie de un grad mai mare..sunt multi codati care intra repetat degeaba dau eu kick mereu:D ( P.S iar imunyty 0 ban luat de la kobe iar adminii abuza de putere)
Joci cu cheat... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere upgrade | |
| |
|