Tenny'E Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 58 Varsta : 31 Localitatea : Rm.VaLcEa Hobby/Distractii : Club Data de inscriere : 03/01/2012
| Subiect: cerere admin Mar Ian 03, 2012 12:21 am | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Tenny'E___ -Cand ai jucat prima data pe server : Prima data am jucat acum vreo 2 ani dar de cateva luni joc zilnic ! -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : de la 22:00 pana dimineata :d -Motivul pentru care doresti admin : Joc seara si nu sunt admini si mai intra unu , altu cu "necuratu" | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Sam Ian 07, 2012 10:57 am | |
| - Tenny'E a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Tenny'E___
-Cand ai jucat prima data pe server : Prima data am jucat acum vreo 2 ani dar de cateva luni joc zilnic ! -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : de la 22:00 pana dimineata :d -Motivul pentru care doresti admin : Joc seara si nu sunt admini si mai intra unu , altu cu "necuratu" Sincer nu te-am vazut jucand... Mai umbla pe la nick ca nu-ti fac acces asa cun e acum. | |
|
Tenny'E Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 58 Varsta : 31 Localitatea : Rm.VaLcEa Hobby/Distractii : Club Data de inscriere : 03/01/2012
| Subiect: Re: cerere admin Dum Ian 08, 2012 11:17 pm | |
| Salut , imi faci pe Tenny'E fara alte ^%$#! sau daca doresti iti dau steam id-u ... cum doresti , ma anunti cand sa iti dau pm , toate cele bune . | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere admin Lun Ian 09, 2012 3:57 pm | |
| - Tenny'E a scris:
- Salut , imi faci pe Tenny'E fara alte ^%$#! sau daca doresti iti dau steam id-u ... cum doresti , ma anunti cand sa iti dau pm , toate cele bune .
Pot sa-ti fac pe nick TennyE Da-mi pass in privat... | |
|
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere admin Lun Mar 05, 2012 10:40 am | |
| lu asta i-ai facut admin cristian..care are 10 ore pe server...dar mie cu 135 nu.. nici nu mi-ai raspuns macar. problema este ca eu am avut. dar nu a mai mers serverul intr-un timp...dar daca asa consideri tu... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere admin | |
| |
|