dozer Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 34 Localitatea : Bacau Hobby/Distractii : Fotbal Counter Stare de spirit : :D Data de inscriere : 12/12/2011
| Subiect: DOzer Lun Dec 12, 2011 10:40 am | |
| Nick: Dozer Accesul detinut:am avut administrator Accesul dorit:Moderator
Salut as dori sa imi recuperez adminu... pe server nu intra admini si sunt hackeri si jucatori din alte tari care au lag mare. Am nevoie pentru a ma juca cu niste colegi de facultate. Va rog Mersi mult astept Pm | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: DOzer Lun Dec 19, 2011 2:23 pm | |
| - dozer a scris:
- Nick: Dozer
Accesul detinut:am avut administrator Accesul dorit:Moderator
Salut as dori sa imi recuperez adminu... pe server nu intra admini si sunt hackeri si jucatori din alte tari care au lag mare. Am nevoie pentru a ma juca cu niste colegi de facultate. Va rog Mersi mult astept Pm Nu stii sa postezi tot in topicul pe care tot tu l-ai deschis? Pana una alta ti-am refacut administratorul... | |
|
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: DOzer Vin Ian 20, 2012 3:29 pm | |
| - Cristian a scris:
- dozer a scris:
- Nick: Dozer
Accesul detinut:am avut administrator Accesul dorit:Moderator
Salut as dori sa imi recuperez adminu... pe server nu intra admini si sunt hackeri si jucatori din alte tari care au lag mare. Am nevoie pentru a ma juca cu niste colegi de facultate. Va rog Mersi mult astept Pm Nu stii sa postezi tot in topicul pe care tot tu l-ai deschis? Pana una alta ti-am refacut administratorul... Consider rezolvata spetza Momentan ramane asa, asteptam o noua cere pe viitor Closed! | |
|