| Facem si noi ceva!? | |
|
+5gst oO Hassan Cristian VESPASIAN 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
VESPASIAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 33 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : ajnag nikoms Data de inscriere : 28/11/2010
| Subiect: Facem si noi ceva!? Vin Dec 09, 2011 10:35 pm | |
| 'Nea Cristi...chiar nu se poate sa facem si noi ceva sa readucem kappa la standarde inalte...puneti presiune pe cine are dns-ul vechi:)) si asa poate iese ceva usor usor...oricum daca e' ceva ajut cu placere. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Lun Dec 19, 2011 2:21 pm | |
| - VESPASIAN a scris:
- 'Nea Cristi...chiar nu se poate sa facem si noi ceva sa readucem kappa la standarde inalte...puneti presiune pe cine are dns-ul vechi:)) si asa poate iese ceva usor usor...oricum daca e' ceva ajut cu placere.
Sunt discutii pe tema asta dar trebuie gasita o masina ca lumea ca altfel dam din lac in put... | |
|
| |
VESPASIAN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 33 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : ajnag nikoms Data de inscriere : 28/11/2010
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Apr 08, 2012 12:24 am | |
| - Cristian a scris:
- VESPASIAN a scris:
- 'Nea Cristi...chiar nu se poate sa facem si noi ceva sa readucem kappa la standarde inalte...puneti presiune pe cine are dns-ul vechi:)) si asa poate iese ceva usor usor...oricum daca e' ceva ajut cu placere.
Sunt discutii pe tema asta dar trebuie gasita o masina ca lumea ca altfel dam din lac in put... Cum mai sta treaba? )) | |
|
| |
VESPASIAN Membru
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Lun Apr 09, 2012 11:59 am | |
| sunt singuru' care vrea sa se faca ceva? )) | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Lun Apr 09, 2012 2:53 pm | |
| Nu esti singurul...dar n-ai cu cine.. | |
|
| |
VESPASIAN Membru
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Joi Apr 19, 2012 10:42 pm | |
| - Hassan a scris:
- Nu esti singurul...dar n-ai cu cine..
eu zic, ca daca ar da cristi serveru' cuiva care are timp de el si e veteran pe server sa-l ingrijeasca si sa se revina la domeniu' vechi ar fi "ultima fita" de server.... | |
|
| |
oO Membru
Sex : Numarul mesajelor : 31 Varsta : 35 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : whateveeer Data de inscriere : 03/01/2011
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Mai 20, 2012 4:04 pm | |
| - Hassan a scris:
.... | |
|
| |
oO Membru
Sex : Numarul mesajelor : 31 Varsta : 35 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : whateveeer Data de inscriere : 03/01/2011
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Mai 20, 2012 4:05 pm | |
| Multi jucatori au plecat si au "uitat" de server. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Mai 20, 2012 5:11 pm | |
| da asa este eu zic sa il trecem iar pe steam... | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Lun Mai 21, 2012 7:39 pm | |
| o0 te contrazic... eu unu sunt pe acest server de...... am si uitat de cand joc cs pe acest server. poate imi da hassan bleah si/sau cristian o idee cam de cand...problema sunt anumite persoane care au fost in sau la conducerea directa sau indirecta a serverului care au facut mai mult sau mai putin rau. cristian stie la ce anume ma refer. in vremea cand serverul acesta era cel mai jmecher anumite persoane care acum au acc mare nici nu aveau ce cauta la sloturi. | |
|
| |
oO Membru
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Mar Mai 22, 2012 12:58 am | |
| - gst a scris:
- o0 te contrazic... eu unu sunt pe acest server de...... am si uitat de cand joc cs pe acest server. poate imi da hassan bleah si/sau cristian o idee cam de cand...problema sunt anumite persoane care au fost in sau la conducerea directa sau indirecta a serverului care au facut mai mult sau mai putin rau. cristian stie la ce anume ma refer. in vremea cand serverul acesta era cel mai jmecher anumite persoane care acum au acc mare nici nu aveau ce cauta la sloturi.
Eu nu aici am vrut sa ajung......si sunt constient de aproape toate etapele prin care a trecut acest server gen Furia etc..in fine,chestia este ca ca jucatorul ce juca pe acest server,el nu mai da connect ...si dc? ptr ca nu mai este steam on ? serverul nu se misca destul de bine? pff parerea mea este urmatoare : Serverul in momentul de fata merge destul de bine iar faza cu steam on nu cred ca este asa o mare problema, ca daca cineva isi doreste sa joace poate sa o faca si in modul acesta.Multi zic ca daca e steam on nu mai intra toti baguitii si brazilienii si cei mai cei, da sunt de acord si cu asta ..da macar daca asta ar fi motivul.Sa fie lume pe server si o sa se treaca inapoi pe steam on. Eu unu prefer sa joc pe acest server mai mult decat pe oricare altul, deoarece imi place jocul acesta si din cauza asta il joc din foarte multa placere, aici am intalnit oameni foarte okei, oameni cu care poti sa vb cate ceva,oameni deosebiti. As putea sa joc pe o gramada de servere dar atmosfera nu este la fel ca aici.Nu stiu, ceva lipseste si nu prea stiu ce sau eu nu pot sa-mi dau seama. *Exista acel grup pe steam si cred ca daca Nea Cristi ar da cate un mass connect.... ar fi imposibil sa nu mai intre lumea iar daca el nu poate si timpul nu-i permite sa faca acest lucru sa faca altcineva care mai are acces si timp evident. | |
|
| |
VESPASIAN Membru
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Mier Mai 30, 2012 10:17 pm | |
| - oO a scris:
- iar daca el nu poate si timpul nu-i permite sa faca acest lucru sa faca altcineva care mai are acces si timp evident.
asta,trecerea pe vechiul dns,trecerea lui pe un pc bun(facem cheta daca e') problemele cu "strainezii"si administrarea lui(a server-ului) de cineva cunoscut si veteran pe server cu idei de prmovare bune,eu zic,ca am sparge gheata cu kappa. | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Iun 03, 2012 6:58 pm | |
| - Hassan a scris:
Asa cum spune "batranul" Hassan nu aveti cu cine, ca exemplu a vrut Hassan sa bage niste harti pe sv, i le-a dat lui bleah si ala le-a pus de nu a mai putut, niste amarate de harti cat oare dura sa dea copy/paste ? Citesc pe aici ca pomesc unii de vechiul dns games.kappa.ro, practic acolo sv s-a dus complet la vale in 2010 cand cei de la UPC au decis sa inchida sv. Vechiul dns este in continuare la UPC cu alte cuvinte nu aveti nici o sansa sa puneti pana pa el (daca putea bleah o facea de mult) este o treaba mai complicata cu domeniul www.kappa.roTreziti-va la realitate, games.kappa.ro a disparut asa cum s-a intamplat cu toate sv vechi din Romania gen traficzone.ro, idle.gotdns.org Vechiul games.kappa.ro era steam only si se juca pa el dar din cauza erorilor repetate (svcbad) din cauza unor experimente (amxmodx) din cauza tolerarii unor admini codati a ajuns din nr. 1 direct in hazna. Decat o viata in mizerie e de preferat o moarte decenta............... | |
|
| |
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Iun 03, 2012 7:22 pm | |
| DISPARI MA PAPAGALULE PE SERVERUL TAU DE PGL ACOLO UNDE SUNT MARI JUCATORI. ZICEAI CA NUMAI INTRI PE FORUM ... TE-AI SUCIT? ) IAR DAI ROATA ??? CA NUMAI AI NICIUN FEL DE ACCES SA MODIFICI TU ALTORA POSTARILE. MAI MODIFICA ACUMA PE ..... DE BUGETAR. IL INTERESEAZA PE EL ASA MULT SERVERUL ... BINE ZIS DC NUMAI E IDLE, SI TRAFICZONE, PAI ITI ZIC EU, ACOLO ERAU NUMAI RETARDATI. CINE OMORA VREUN ADMIN CU UN CAP SAU CUTIT..PRIMEA BAN PERMANENT. CAM CUM AI FACUT TU CAND JUCAI PE SERVER AICI . HAI SA NUMARAM RECLAMATIILE TALE SA VEZI DACA ARE VREUNU CATE AI TU. TU TE-AI GASIT SA VB AL DREAQ SCALOI. | |
|
| |
oO Membru
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Iun 03, 2012 7:58 pm | |
| - Tzetze a scris:
- BINE ZIS DC NUMAI E IDLE, SI TRAFICZONE, PAI ITI ZIC EU, ACOLO ERAU NUMAI RETARDATI. CINE OMORA VREUN ADMIN CU UN CAP SAU CUTIT..PRIMEA BAN PERMANENT.
Ba tu nu mai vb ca nu ai nici o treaba esti total deplasat, nu mai fi offtopic, cine iti dadea ma ban pe traficzone? Eu am avut acces acolo si niciodata nu s-a pus problema de ce zici tu. Si mai inceteaza in plm prin a-i jigni pe toti, eu nu inteleg cum plm de nu se i-au masuri cu tine ca ai asa tupeu jegos.Poi daca aveam acces pe forum erai disparut demult. Eu unu m-am saturat de tine sincer iti zic , s-a umplut forumul asta de postarile tale. Pe mine nu m-ai jignit, intradevar ca nu ai avut motiv, dar si daca vad 1 singura injurie legata de mine, eu pe server iti dau ban de fiecare data cand intru si te vad, chiar daca imi scade accesul chiar daca mi-l i-a Cristian . Ce plm stai pe curul tau si nu mai o cauta atata. Discutia era legata daca se face sau nu ceva legat de buna functonare a servarul , nu vi tu aici si ne spui basme ca stii tu cum era o data si o data. Pacat ca nu mai exista forumul vechi ca daca imi aduc bine aminte pe vremea aia aveai un slot si mereu erai tare in gura si ai luat llama de cateva ori de la mine chiar si ban. Mereu intrai pe srv si umpleai la toti frigiderul. GATA AM ZIS ! Comporta-te ca atare sau vei avea de suferit! | |
|
| |
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Iun 03, 2012 8:42 pm | |
| oo de prepelita. taci. mersi. vezi ca am neamuri la brasov. atat am avut de zis. | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Iun 03, 2012 8:52 pm | |
| Nu ai ce sa ii faci asta este dobitoc din nastere, daca el se comporta, vorbeste si se exprima in stilul asta iti dai seama ca omul nu a avut absolut nici o tangenta cu acest sv pe vremea cand kappa era nr. 1 Al dracu oligofren epileptic ca de cand ameninti cu bataia aia ai ramas cu gura punga trimite mesajul ala unde in nord stai ca te vizitez eu instant. | |
|
| |
oO Membru
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Dum Iun 03, 2012 10:15 pm | |
| Ba tu chiar existi ? nu pe bune ? :O EL imi spune ca are neamuri la Bv , ca pe ce sa o i-au ca pe o amenintare ? Sau imi zici doar asa sa stiu sa merg la ei cu colindul ? sa-ti pup ( e cu totul alt cuvant) verisoarele si sa le beau bautura? Tzeze dilaul .. voi chiar ati auzit de el ? :O ) oo de prepelita , nu m-a atins , o sa ai llama ptr asta, o injurie si apoi ban salut, sa le scri nemurilor din Bv ) sai le zici de mine ahaha | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Lun Iun 04, 2012 8:58 am | |
| pe semne ca la voi la filadelfia e mare rau prostia... nu numai la volan unde sunteti ... PILAF.. ci si in general...si inca o intrebare ptr tine domnu tzetze..daca esti asa de bun amic cu plicti precum le zici baietilor aici.... ia zi-mi si mie cum il cheama pe plicti si pe toti aia de ziceai tu ca jocai cu ei, dar numele complet nu doar din auzite asa...ca spre nemultumirea ta.. eu chiar il cunosc mai bine decat crezi pe plicti...si chiar o sa-l drenajez cu peroana ta sa vad daca cumva a-ti mancat din aceeasi farfurie.. ca noi doi ( eu cu el ) cam am mancat.. | |
|
| |
deme Membru
Sex : Numarul mesajelor : 43 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbalul Data de inscriere : 30/03/2012
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Vin Iun 08, 2012 6:58 pm | |
| ar fi bine daca am face ceva sa readucem kappa care era odata...sa fie sv full si ok fara roboti ! plus de asta acuma intra multi codatii !! sa fie macar steam on !! trebuie cineva care sa se ocupe zilnic de asta. | |
|
| |
ASTANA Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 33 Localitatea : Galati Hobby/Distractii : Cicloturism Data de inscriere : 08/06/2012
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? Vin Iun 08, 2012 9:15 pm | |
| Nu cred ca e asa greu de umplut 22 sloturi. Daca fiecare admin ar tine la steam reclama prin "nume | connect gameskappa.ro" sau daca fiecare admin ar aduce cate 1-2 jucatori ar fi server full.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Facem si noi ceva!? | |
| |
|
| |
| Facem si noi ceva!? | |
|