| Cerere ADMIN | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
robu New Member
Sex : Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Localitatea : Romania Hobby/Distractii : Aviatia,Fotbalul,Cluburi,C-S Data de inscriere : 01/12/2010
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Cerere ADMIN Sam Dec 04, 2010 2:12 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Robu -Cand ai jucat prima data pe server : De aproximativ 4-5 luni -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cat de mult posibil , in jur de 4 ore -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : Seara dupa ora 12 , nu prea sunt admini , si se cam strang codati . Am ceva experienta cu adminul si cred ca o sa fiu de folos comunitatii . | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere ADMIN Sam Dec 04, 2010 3:08 pm | |
| - robu a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Robu
-Cand ai jucat prima data pe server : De aproximativ 4-5 luni -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cat de mult posibil , in jur de 4 ore -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : Seara dupa ora 12 , nu prea sunt admini , si se cam strang codati . Am ceva experienta cu adminul si cred ca o sa fiu de folos comunitatii . PRO | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Cerere ADMIN Sam Dec 04, 2010 3:48 pm | |
| ahhh de cand nu am mai dat si eu un PRO | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere ADMIN Sam Dec 04, 2010 3:49 pm | |
| - robu a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Robu
-Cand ai jucat prima data pe server : De aproximativ 4-5 luni -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cat de mult posibil , in jur de 4 ore -Motivul pentru care doresti , admin/ orice grad , pe serverul games.kappa.ro : Seara dupa ora 12 , nu prea sunt admini , si se cam strang codati . Am ceva experienta cu adminul si cred ca o sa fiu de folos comunitatii . Sincer sa fiu nu te-am vazut pe server. Ce poti obtine... poate un slot cu acces garantat si imunitate. Pentru admin nu se pune inca problema. | |
|
| |
KUBZ bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 42 Localitatea : smeeni Hobby/Distractii : jocuri Data de inscriere : 10/12/2010
| Subiect: Re: Cerere ADMIN Sam Dec 11, 2010 7:22 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : KUBZ -Cand ai jucat prima data pe server : De aproximativ 4-5 LUNI -Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cat de mult posibil , in jur de 6 ore -Motivul pentru care doresti , SUNT PREA MULTI CODATI SI NU AU HABAR SA JOACE | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| |
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Cerere ADMIN Mier Oct 26, 2011 8:55 pm | |
| pai a fost inainte sa il prind cu "dubioase" | |
|
| |
k1m Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 42 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : footbal Data de inscriere : 07/06/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere ADMIN Lun Noi 28, 2011 9:26 pm | |
| nici ca a mai intrat | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere ADMIN | |
| |
|
| |
| Cerere ADMIN | |
|