games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

cerere acces

In jos 
+4
piLu
jack
pN0
Audi
8 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Audi
Membru
Audi

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 40
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Sa bat campii
Stare de spirit : In sevraj
Data de inscriere : 27/12/2008

cerere acces - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces - Pagina 2 EmptySam Oct 10, 2009 12:09 pm

b0o a scris:
audi a scris:
exact ce vorbeam lol! laudarosii in loc sa zica va primim cu bratele deschise, tot ce stiu ratatii de admini de pe kappa este "o sa ai ban mereu" fmm de ratat, asa ati distrus serverul muciosule, nu ai bani sa iti stergi mucii de la nas si ai curaj sa imi vorbesti labare? lol!

se mai uita shi la oameni .. intzlegi? ... cei de genu a tine nu au lok pe kappa..

pe degeaba ai varsta pe care o ai ... da cate ori ai ramas repetent .. nu cred ca ai trecut de generala

trebuia sa mai intervina inca un tzaran sa comenteze si el ca b0o(ul) la poarta noua, vai de capu tau copil atomic ce esti, vorbesti si tu ca sa te aflii in treaba? te-au parasit prietenii si cauti anturaj la mine raton? stai in banca ta, ca putzi a hoit lol! Ai aflat si tu de kappa si te crezi inteligent? Pai robotel daca te uiti mai bine la data mea de inscriere pe forum sunt cu cel putin juma de an mai vechi pe aici, asa ca taci dracu raton ca esti prea b0o(u) ca sa iti dai cu parerea lol!
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 464
Varsta : 39
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

cerere acces - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: cerere acces   cerere acces - Pagina 2 EmptyDum Oct 11, 2009 4:35 pm

Chiar nu inteleg ptr ce va agitati atat oricum kappa este mai tot timpul GOL Exclamation
Sus In jos

cerere acces
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Cerere acces!
» cerere acces
» CERERE ACCES PE SV WAR
» cerere acces
» Cerere acces pe srv war.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Cereri de accese garantate cu imunitate-
Mergi direct la: