| RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR | |
|
+17SnK FrN DarKStaR Release ECHo pimp Belzy ROYAL Hassan aquarius Dracusoru pN0 has gonzo4alls akles ULTRAS Cristian 21 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Lun Aug 31, 2009 3:21 pm | |
| Cristian, uite cum trebuie tu sa faci, si intelege odata ca nu sunt un 1d1ot. HAI SA REVENIM LA ACELASI SISTEM DE ACUM 6 7 ANI ! si anume .... GOD MOD ADM si SLOT, fiind doar 3 trepte de urcat de la slot la god lumea o sa intelega faptul ca nu e asa de usor sa ai god.... ca trebuie sa astepti .. daca faci ca acum GOD mod adm helper slot slot sange... fiind scari multe de urcat tentatia de a cere mai rapid o marire este mai mare... Concluzia : modifica categoriile de acces ( asta implica administrator cu comanda doar de kick si nu ban, map restart si cam atat! ( din cele importante), raporteaza accesele de acum la cele mentionate, si de aici dumnezeu cu mila, cine vrea se joaca in continuare cine nu sa plece .... nu ti dau aici ce am vb cu w0lf de ex. despre kappa si ce mi a zis ... iti dau pe messenger ... Asta e o solutie, si cred cu tarie ca una buna legata de accese si de cum are grija fiecare de adminul lui .... 2. Reconfigureaza serverul pe admin mode si lasa dracu amx ul ... esti convins si tu acum ca a fost o incercare esuata, si rezolva cu erorile alea ... svc si ce mai apar .. 3. stabileste niste criterii stricte pentru marirea accesului, si nu singur... impreuna cu noi astia care mai suntem prin zona, astia vechi ... 4. INCHIDE IN M LUI FORUMU ASTA CA MA IMBOLNAVESC CU TOTI IDIOTII CARE PLANG PE AICI SI ASTIA CARE CALCA PE CAP PE TOATA LUMEA! KAPPA A FOST n1 FARA FORUMURI SI PUSTI CORDITI ! TOTI CRED CA DACA POSTEAZA AICI SUNT SI BUNI ADMINI SI STAU SI PE SERVER MULT, EI BINE ASTA TE POATE PACALI! ASTIA STAU PE FORUM SI NU PE SERVER ! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Lun Aug 31, 2009 3:39 pm | |
| - pN0 a scris:
- Release a scris:
- Pai nu mie imi place ca lui Royal i s-a scos rconu dar myllena are rcon (nu ca ash avea ceva cu ea).
si mai sunt exemple de astea..... Mai sunt scapari dar se corecteaza... | |
|
| |
DarKStaR Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 50 Varsta : 38 Localitatea : cartieru cu 3 litere Hobby/Distractii : play cs Data de inscriere : 26/12/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Lun Aug 31, 2009 6:18 pm | |
| Cristi lasa tata accesele la urma fa ceva cu serverul ca se misca infect...... | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Lun Aug 31, 2009 8:37 pm | |
| - DarKStaR a scris:
- Cristi lasa tata accesele la urma fa ceva cu serverul ca se misca infect......
si comanda de poze ar fi foarte folositoare | |
|
| |
FrN Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 68 Varsta : 33 Localitatea : Lupeni Hobby/Distractii : Counter-Strike,Fotbal. Stare de spirit : :X Data de inscriere : 26/02/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 01, 2009 9:44 am | |
| - Cristian a scris:
- akles a scris:
- S-a taiat rcon-ul dragilor nu comanda de ban.Cel putin asa am inteles!
Am taiat si comanda de ban la destui jucatori mai ales dupa faza cu addip 0.0.0.0 de zilele trecute. Helperii nu mai au imunitate dar au comenzi. In ultima vreme multi dintre ei stiind ca nu pot lua ban faceau tampenii pe server ignorand avertismentele celor cu god... E beton fara imunitate...pot sa imi dau si singur kick ) (multi au crezut ca am rcon)...helper fara imunitate dar cu rcon =)) ... Puteam sa va ajut cu un addons amxmodx, dar cu comenzi pe adminmod si nu era atat balamuc ... | |
|
| |
SnK Membru
Sex : Numarul mesajelor : 38 Varsta : 38 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 01, 2009 10:44 am | |
| are dreptate darkstar... credeam ca sunt singurul care ma plang pe aici ca merge infect serverul... am cel mai bun provider din zona si se misca ca dreaq... joc cu latency 80 si vreo 30 msuri constante... E inacceptabil pr un server care se respecta ! | |
|
| |
pimp Membru
Sex : Numarul mesajelor : 25 Varsta : 34 Localitatea : Bavaria Hobby/Distractii : Sex. Stare de spirit : Trist :( Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 01, 2009 2:27 pm | |
| din cate stiu eu momentan cei de la UPC au taiat peeringul cu RDS sau cu nush ce firme de cand a fost cumparat nu stiu ce provider(hertza parca sau ceva de genul). Puteti sa aveti si nr 1 provider din lume(ultima tehnologie gen RDS), ca degeaba daca nu are UPC peering cu el . | |
|
| |
FrN Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 68 Varsta : 33 Localitatea : Lupeni Hobby/Distractii : Counter-Strike,Fotbal. Stare de spirit : :X Data de inscriere : 26/02/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 01, 2009 2:42 pm | |
| - pimp a scris:
- din cate stiu eu momentan cei de la UPC au taiat peeringul cu RDS sau cu nush ce firme de cand a fost cumparat nu stiu ce provider(hertza parca sau ceva de genul). Puteti sa aveti si nr 1 provider din lume(ultima tehnologie gen RDS), ca degeaba daca nu are UPC peering cu el .
Nu e adevarat ca au taiat cei de la UPC peeringul cu RDS. Eu sunt pe RDS si am ping maxim 20.... Cei de la UPC au taiat peeringul cu cei de la INJOY. Pana acum 5 zile eram pe INJOY si aveam ping 80-90... Acum aici INJOYul a fost cumparat de RDS... Acum am ping mare pe pgl... | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 01, 2009 4:00 pm | |
| - FrN a scris:
- pimp a scris:
- din cate stiu eu momentan cei de la UPC au taiat peeringul cu RDS sau cu nush ce firme de cand a fost cumparat nu stiu ce provider(hertza parca sau ceva de genul). Puteti sa aveti si nr 1 provider din lume(ultima tehnologie gen RDS), ca degeaba daca nu are UPC peering cu el .
Nu e adevarat ca au taiat cei de la UPC peeringul cu RDS. Eu sunt pe RDS si am ping maxim 20.... Cei de la UPC au taiat peeringul cu cei de la INJOY. Pana acum 5 zile eram pe INJOY si aveam ping 80-90... Acum aici INJOYul a fost cumparat de RDS... Acum am ping mare pe pgl... eu am Hertza si am lag 80 :-s eu cred k e de la amx | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 01, 2009 4:29 pm | |
| - has a scris:
- FrN a scris:
- pimp a scris:
Nu e adevarat ca au taiat cei de la UPC peeringul cu RDS. Eu sunt pe RDS si am ping maxim 20.... Cei de la UPC au taiat peeringul cu cei de la INJOY. Pana acum 5 zile eram pe INJOY si aveam ping 80-90... Acum aici INJOYul a fost cumparat de RDS... Acum am ping mare pe pgl... eu am Hertza si am lag 80 :-s eu cred k e de la amx N-are nicio legatura! | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 01, 2009 7:50 pm | |
| fad , dar cum iti explici ca , cand era pe adminmod nu era lag`ul asta? | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 01, 2009 8:29 pm | |
| Eu iti zic ca nu e de la amx, amx se misca MAI bine decat adminmodu. Nu prea inteleg eu chestia asta cu rds, care aveti peering mai nou, care nu.. dar bag mana ca de la peering e. Si eu as fi optat pt adminmod logic.. desi nu a mai fost updatat de ani de zile, iar amxu e updatat regulat. Daca stii "sa-l stapanesti" adminmodu e baza, pe pgl nu da niciodata erori(doar un exemplu, ca sunt atatea). | |
|
| |
pN0 VIP
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 01, 2009 8:35 pm | |
| - FAD a scris:
- Eu iti zic ca nu e de la amx, amx se misca MAI bine decat adminmodu.
Nu prea inteleg eu chestia asta cu rds, care aveti peering mai nou, care nu.. dar bag mana ca de la peering e. Si eu as fi optat pt adminmod logic.. desi nu a mai fost updatat de ani de zile, iar amxu e updatat regulat. Daca stii "sa-l stapanesti" adminmodu e baza, pe pgl nu da niciodata erori(doar un exemplu, ca sunt atatea). inteleg k se misca mai bine plm toata lumea zice asta , dar de cand sa pus amx se misca mult mai fraier.... | |
|
| |
acyd Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 67 Varsta : 39 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : movies Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Vin Sept 04, 2009 11:32 am | |
| zicea cineva pe aici ca ce vom face cum codatii ca nu m`ai avem multi comanda de ban..cine joaca si nu va suferii dupa comanda sunt sigur ca Cristian o sa redea accessul vechi .. daca acei putini oameni care au ramas cu rcon intra rar e nasol de server .. poate pana atunci se rezolva problema cu banid sa ramana .. | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Vin Sept 04, 2009 2:35 pm | |
| - acyd a scris:
- zicea cineva pe aici ca ce vom face cum codatii ca nu m`ai avem multi comanda de ban..cine joaca si nu va suferii dupa comanda sunt sigur ca Cristian o sa redea accessul vechi .. daca acei putini oameni care au ramas cu rcon intra rar e nasol de server .. poate pana atunci se rezolva problema cu banid sa ramana ..
mane eu am rcon si intru in fiecare zii stii bine deci ce depinde de me fac | |
|
| |
acyd Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 67 Varsta : 39 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : movies Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Vin Sept 04, 2009 4:44 pm | |
| - Belzy a scris:
- acyd a scris:
- zicea cineva pe aici ca ce vom face cum codatii ca nu m`ai avem multi comanda de ban..cine joaca si nu va suferii dupa comanda sunt sigur ca Cristian o sa redea accessul vechi .. daca acei putini oameni care au ramas cu rcon intra rar e nasol de server .. poate pana atunci se rezolva problema cu banid sa ramana ..
mane eu am rcon si intru in fiecare zii stii bine deci ce depinde de me fac nu am zis de tine Belzy sau de x si y .. am zis in general .. ca daca nu avem un om cu ban pe sv cand trebe.. e nasol.. acum mna .. toti au servicii .. unele care m`ai permit si ceva relaxare la un cs dupa sau cum am prins eu sapt asta de sunt zi de zi .. ajung la 1-2 noaptea si pic rupt ca dim la 7 sunt iar UP.. dar mna .. eu nici nu mai stiu ce admin am sa fiu sincer .. dar cand am ocazia joc ca inainte.. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Dum Sept 06, 2009 7:24 am | |
| - acyd a scris:
Acesta este accesul tau: abcdefgijmnopqrstu d inseamna comanda de ban! | |
|
| |
acyd Activ member
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Dum Sept 06, 2009 10:41 am | |
| - Cristian a scris:
- acyd a scris:
Acesta este accesul tau: abcdefgijmnopqrstu d inseamna comanda de ban! Stiu Cristian ca sunt printre acei putini oameni care m`ai au .. revin la vorba daca nu se face abuz de admin .. pt ce sa fie scazut.. acum se vad aia care sufereau dupa ban .. sapt asta am lucrat 7 din 7 .. nu prea am fost prezent pe sv .. doar aici am m`ai miscat dar revin sigur Hf ne vedem pe server..btw s`a rezolvat banid ? ramane banul in lista acum ? | |
|
| |
gonzo4alls Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 35 Localitatea : Tg-jiu Hobby/Distractii : PC`u...Numararea la bani ! :)) Stare de spirit : 同性愛者であるあなたのお母さん Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Dum Sept 06, 2009 2:36 pm | |
| Cum sa ziceti ca aveti lag si ms de la amx? si pe adminmod nu aveati =))... daca sau intamplat problemele cu netu a celor de la astral deodata cu serveru cand era pe schimbare... rpd credeti ca e de la amx? ),... ascultativa o secunda... | |
|
| |
bolshevik New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 40 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : eeeeeeeeee Stare de spirit : sa va pac pac in cap :P Data de inscriere : 20/11/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Mar Sept 08, 2009 12:37 pm | |
| neaparat trebuie rezolvata treaba cu lag ...si la amx nu conosc comenzile sincer sa va zic..... nici nu stiu ce acces am.... si tu royal nu te enerva ca explodeaza hainele de pe tine !! AMIN | |
|
| |
Cristian Admin server
| |
| |
Hydra Membru
Sex : Numarul mesajelor : 39 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Gaming Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Dum Oct 18, 2009 12:55 pm | |
| - Cristian a scris:
- acyd a scris:
- Cristian a scris:
- acyd a scris:
Acesta este accesul tau: abcdefgijmnopqrstu d inseamna comanda de ban!
Stiu Cristian ca sunt printre acei putini oameni care m`ai au .. revin la vorba daca nu se face abuz de admin .. pt ce sa fie scazut.. acum se vad aia care sufereau dupa ban .. sapt asta am lucrat 7 din 7 .. nu prea am fost prezent pe sv .. doar aici am m`ai miscat dar revin sigur Hf ne vedem pe server..btw s`a rezolvat banid ? ramane banul in lista acum ? Am urmarit toate postarile si constat ca fiecare a inteles ce a vrut din mesajul meu... Probabil o sa spui cristiane ca m ai vazut pe alte servere alea alea...... Asta asa este pentru ca nu mi convine sa pierd si asa putinul timp de joc pe care l am cand vin de la servici sa stau cu 3 oameni pe server si sa astept ca vor mai intra nu stiu cati. ideea este ca serveru este pe picior de la revedere dupa cum am prevazut stii tu cand si ma cam doare sa l vad asa si sa stiu ca odata n aveam loc sa intru nici cu slot rezervat si acum cand intru este gol sau sunt 3 oameni pe el care se injura si mie mila de server sa dau kick ca ramane fara si aia 3 jucatori Sunt admini care habar n au de amxmodx iar la ora actuala amxmodx ruleaza nu stiu de ce multi plang dupa cacatu ala de adminmod. amxmodx trebuie putin modificat daca vrei sa mearga bine[problemele cu banul auth id si addban vezi http://cs-utilz.net/viewtopic.php?f=2&t=2930] iar exista si pluginuri de imunitate ,sisteme highlander care se puteau baga ,toate acestea sub un numar fix de admini care sa supravegheze serverul.[cand m am oferit sa ajut cu serverul n ai vrut] Comanda de ban mi sa luat nu ca ma ajuta extraordinar sau ca aveam nevoie de ea dar apar altii gen "mitica" azi pe care il intreb cu frumosu cine e vazandu l cu acces full iar el imi radea in fata.Dupa atat timp de jucat aici probabil asta merit. Iar acum vezi tu cristian...atitudinea asta a stricat mult aici din partea multora adica stai cu alt nume si astepti balamuc ca sa te dai mare si tare ,lucru practicat mai ales pe adminmod.Daca nu te superi uite-te prin fisiere daca le ai mai pastrat sa vezi cate banuri a dat Hidra de cand are admin pe kappa. Mi e greu sa recunosc dar ROYAL a punctat cel mai bine in acest topic. | |
|
| |
pN0 VIP
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Dum Oct 18, 2009 1:14 pm | |
| Hydra , "mitica" era Cristian ca sa stii si tu ) | |
|
| |
Hydra Membru
Sex : Numarul mesajelor : 39 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Gaming Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Dum Oct 18, 2009 1:21 pm | |
| - pN0 a scris:
- Hydra , "mitica" era Cristian ca sa stii si tu )
MI am dat seama ca ori e cristian sau cineva bine pus dar am facut pe prostu sa vad daca spune cine este...... Practic se confirma ce am scris mai sus .....nimic mai mult. | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR Dum Oct 18, 2009 2:59 pm | |
| - Hydra a scris:
- pN0 a scris:
- Hydra , "mitica" era Cristian ca sa stii si tu )
MI am dat seama ca ori e cristian sau cineva bine pus dar am facut pe prostu sa vad daca spune cine este...... Practic se confirma ce am scris mai sus .....nimic mai mult. Care este problema ta mai Hydra? Am acces pe ID de STEAM si intru cu ce nume vreau! Nu folosesc Cristian pentru a nu stresa jucatorii. Asta o fac de peste 5 ani! Am intrat pur si simplu sa ma joc, nu sa stau la discutii aiurea mai ales cu tine care m-ai banat pe serverul tau pentru ca am spus ca am admin pe Kappa. Adu-ti aminte... Cine vrea sa joace pe server este binevenit. Multi au acum basini in cap si nu mai intra ca nu pot fi HL sa se dea mari si tari pentru ca majoritatea au imunitate si nu pot fi banati... Daca vrei sa joci, e OK, iar daca nu te rog lasa-ma si nu ma mai plictisi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR | |
| |
|
| |
| RECLAMATIE LA ADRESA MAJORITATII ADMINILOR | |
|