| @Upgrade | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: @Upgrade Lun Dec 08, 2008 10:20 pm | |
| -Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro :Release - Ce nivel deti momentan pe server: helper - Motivul pentru care doresti upgrade pe serverul games.kappa.ro: pentru comenzi Apropo cristi dak citesti postu asta sa stii k nam mai dat de killah sa rezolv problema cu serveru de war... | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: @Upgrade Lun Dec 08, 2008 10:58 pm | |
| - ReLease a scris:
- -Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro :Release
- Ce nivel deti momentan pe server: helper - Motivul pentru care doresti upgrade pe serverul games.kappa.ro: pentru comenzi Apropo cristi dak citesti postu asta sa stii k nam mai dat de killah sa rezolv problema cu serveru de war... pro | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: @Upgrade Mar Dec 09, 2008 1:04 am | |
| - ReLease a scris:
- -Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro :Release
- Ce nivel deti momentan pe server: helper - Motivul pentru care doresti upgrade pe serverul games.kappa.ro: pentru comenzi Apropo cristi dak citesti postu asta sa stii k nam mai dat de killah sa rezolv problema cu serveru de war... mai joaca ai comenzi si pe helper | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: @Upgrade Mar Dec 09, 2008 4:41 pm | |
| stiu k am comenzi si pe helper dar pe moderator am mai multe... in fine o sa mai joc pe server Hf~ | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: @Upgrade Mar Dec 09, 2008 4:54 pm | |
| - ReLease a scris:
- stiu k am comenzi si pe helper dar pe moderator am mai multe... in fine o sa mai joc pe server Hf~
timp petrecut pe server : 15:56:23 | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| |
| |
Release Activ member
| Subiect: Re: @Upgrade Mier Dec 10, 2008 5:00 pm | |
| ms F1rst de pro ejti un scump .....da n-am wall, nu sunt release ala de pe gotdns, toti care intrau pe kappa im ziceau uite wallistu si ma enervau cred k am sa-mi schimb numele dak vrea cristi hf~ | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: @Upgrade Mier Dec 10, 2008 5:51 pm | |
| - ReLease a scris:
- stiu k am comenzi si pe helper dar pe moderator am mai multe... in fine o sa mai joc pe server Hf~
Ce nu intelegeti voi este ca accesul pe server nu creste neaparat numai ca-ti petreci un anumit interval de timp pe el! Mai multi factori intra in calcul. Nu va mai aberati cu mariri de acces la fiecare 2 minute petrecute pe server si multumiti-va cu ce aveti! Va zic o zicala romaneasca de mare inspiratie si plina de talc : "Nemultumitului i se ia darul" ! Aviz amatorilor. Succes! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: @Upgrade | |
| |
|
| |
| @Upgrade | |
|