Klaudia Membru
Sex : Numarul mesajelor : 13 Varsta : 32 Localitatea : Buc Hobby/Distractii : nu conteaza :] Stare de spirit : mereu happy :)) Data de inscriere : 24/06/2009
| Subiect: Re: Atentie cu upgrade Vin Iul 24, 2009 12:32 am | |
| - has a scris:
- Klaudia a scris:
- has...imi pare rau ca te contrazic,sunt fata
okdacatuzici ! eunutecredoricum! ok nu ma intereseaza ... :] | |
|
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Atentie cu upgrade Vin Iul 24, 2009 1:30 am | |
| - Klaudia a scris:
- has...imi pare rau ca te contrazic,sunt fata
Cu pla ? =)) | |
|
Klaudia Membru
Sex : Numarul mesajelor : 13 Varsta : 32 Localitatea : Buc Hobby/Distractii : nu conteaza :] Stare de spirit : mereu happy :)) Data de inscriere : 24/06/2009
| Subiect: Re: Atentie cu upgrade Vin Iul 24, 2009 10:09 am | |
| kenox...iti spun si tie inca o data nu ma intereseaza ce credeti voi daca sunt fata sau baiat pt k nu are importanta daca st fata sau baiat atata timp cat eu intru p kappa ca sa joc :] :] hai k ati deviat de la subiect.... | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Atentie cu upgrade Vin Iul 24, 2009 10:18 am | |
| - Klaudia a scris:
- kenox...iti spun si tie inca o data nu ma intereseaza ce credeti voi daca sunt fata sau baiat pt k nu are importanta daca st fata sau baiat atata timp cat eu intru p kappa ca sa joc :] :]
hai k ati deviat de la subiect.... Se pare ca s-a deviat de la subiect asa ca l-am inchis... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Atentie cu upgrade | |
| |
|