games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Atentie cu upgrade

In jos 
+16
pharma
akles
FrN
DarKStaR
Shacalul
acquires
Release
piLu
fcpcpc
Kenox
secure
k0r3k7
Klaudia
has
pN0
fenO
20 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
acquires
Membru
acquires

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 13
Varsta : 42
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Tenis
Data de inscriere : 24/05/2009

Foaie de personaj
Player:

Atentie cu upgrade - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyDum Iul 19, 2009 11:36 pm

pN0 a scris:
te-ai bagat si tu in seama? nu inteleg ce vrei tu defapt ... dk se ia cnva de tn tu taci? vziti de treaba si nu te mai baga in seama fcpcp auzi nume..... ia si taci si vziti de jocul tau ! ms
ma eu pe tine te-as bate ca in filme,te-as baga in portbagaj si te-as duce la padure sa te bat cu biciu legat de copac.
Pacat ca esti doar un copil virtual ce-si petrece 24 ore cu ochii intr-un monitor.
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

Numarul mesajelor : 126
Varsta : 54
Hobby/Distractii : hobby house
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyDum Iul 19, 2009 11:40 pm

Problema cu up e ok atat timp cand sunt jucatori care chiar merita, cum urca asa pot si cobora. Mai ales ca se face o cere si daca nu vrei sa dai PRO dai Contra si tot asa.

In viata trebui sa mai ai si pile, ca daca nu ai cu ce iti mai faci unchiile sau le ROZI ca altii

Unii aici vorbesc sa se afle in treaba ca nu le-a mai ramas de cat conturi de forum, asta dupa ce la randul lor erau cu limbile in urechiele altora pentru un God.

HAHAHA!!!
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 35
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyDum Iul 19, 2009 11:40 pm

pN0 a scris:
Kenox a scris:
Ce placere le face unora sa umble cu botul la savarina Ownerilor...
Pn0 ..Svcmoloz 2,lingau ca si ala=))
mama ta e lingau fmm kenox zi p cn am lins eu si mai dute-n plm de frustrat kre ti sa luat adminu si te iei de cn apuci , iar feno cat despre royal sa stii si tu k are god...si inca ceva vrei sa dea admin la toti care intra din an in pasti si sunt vechi p srv? sau la astia kre intra zi de zi si chiar pot sa ajute.....eu iti inteleg frustrarea dar plm...cat despre has el aqma are gura mare dar knd a facut cerere de mod si ia dat administrator numai zicea nimic si mai zice k eu sunt la plus 1 ....se baga si el p unde apuca k deh...are si el administrator mancat de rahat ce esti has

Vorbesti de f..t si tu faci L A B A amice...te las in pace...lingaule =))
Sus In jos
DarKStaR
Activ member
DarKStaR

Numarul mesajelor : 50
Varsta : 38
Localitatea : cartieru cu 3 litere
Hobby/Distractii : play cs
Data de inscriere : 26/12/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyDum Iul 19, 2009 11:58 pm

are dreptate FenO pe undeva cu adminele sunt playeri care au god si joaca de juma ` de an ! Inainte era altceva , stateam cate 20 de min sa intru pe server... retry si enter Very Happy Smile la nesfarsit . Trebuie sa recunostem ca serveru kappa numai e ce a fost , trist dar adevarat ! Si eu fac parte din categoria adminlor noi desi joc de mult timp pe kappa !
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Numarul mesajelor : 278
Varsta : 34
Localitatea : Iasi
Hobby/Distractii : cs/ femeile:)
Stare de spirit : high
Data de inscriere : 07/03/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 12:00 am

sa-mi arata mie astia care ma fac lingau k m-am dat eu bine pe langa Cristian in vreon post...atat am mai avut de zis la threadu asta...h.f
Sus In jos
FrN
Activ member
FrN

Numarul mesajelor : 68
Varsta : 33
Localitatea : Lupeni
Hobby/Distractii : Counter-Strike,Fotbal.
Stare de spirit : :X
Data de inscriere : 26/02/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 12:08 am

Interesant...in orice topic daca te uiti de pe forum... ce poti sa vezi in afara de cearta Smile) scratch
Sus In jos
Kenox
Moderator

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 12:23 am

FrN a scris:
Interesant...in orice topic daca te uiti de pe forum... ce poti sa vezi in afara de cearta Smile) scratch
Frn fara offtopic...numai eu am voie =))
Sus In jos
has
Moderator

Numarul mesajelor : 236
Varsta : 36
Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului...
Data de inscriere : 20/02/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 2:50 am

pN0 a scris:
sa-mi arata mie astia care ma fac lingau k m-am dat eu bine pe langa Cristian in vreon post...atat am mai avut de zis la threadu asta...h.f

oricum te banez pentru injuriile tale "virtualule"
Sus In jos
secure
Moderator
secure

Numarul mesajelor : 108
Varsta : 37
Localitatea : Campina
Hobby/Distractii : fotbal
Data de inscriere : 03/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 8:55 am

fenO a scris:
@secure - Daca e sa luam dupa cei 6,7 ani jucati pe server si dupa orele pe care le petreceam in game over sau @ cafe jucandu-ne ca nebunii pe kappa, merit adminul.
Daca e sa iei dupa comportament nu merit , insa nu este posibil ca acest server de care ne leaga multe multe multe ... pe care nou venitii astia nu le vor intelege niciodata sa decada asa rau...
Daca in 4 luni ai avansat de la nimeni pe server la Administrator ( acelasi acces cu ROYAL spre ex. care joaca de 7 ani pe server) sau altii.

@Klaudia nu trebuie sa iti dai cu parerea ca nu esti avizata, topicul era adresat adminilor mari ,recte Cristian.

Nu prin upgrade-uri sau admine mari ii tinem pe server Cristi.
Suntem multi care ne jucam aici doar pt ce a insemnat kappa odata si pentru ca e unu din locurile unde ne mai anturam ca deh distanta nebunia, munca astea nu ne permit sa ne "vedem" asa de des cum ne-am dori.
Reflectati asupra upgrade-urilor astea si a avalansei de accese .
Am avut slot mult timp... afro

doamne feno .. nu ma asteptam la tine sa zici asa ceva mai ales ca ne stim .. ca am io 4 luni pe server ..care ma jucam in fiecare zi .. cand eram de noapte la sala jucam 12 ore non-stop numai kappa .. cu frosberg , rnk ,puke , snk .. dar in fine .. royal tu ai 7 ani pe kappa ?
Sus In jos
fenO
Membru
fenO

Numarul mesajelor : 30
Hobby/Distractii : PN
Data de inscriere : 27/12/2008

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 10:32 am

ziceam de pN0 esti daramat.
Sus In jos
secure
Moderator
secure

Numarul mesajelor : 108
Data de inscriere : 03/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 12:30 pm

a da sorry
Sus In jos
FrN
Activ member
FrN

Numarul mesajelor : 68
Varsta : 33
Localitatea : Lupeni
Hobby/Distractii : Counter-Strike,Fotbal.
Stare de spirit : :X
Data de inscriere : 26/02/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 12:53 pm

Kenox a scris:
FrN a scris:
Frn fara offtopic...numai eu am voie =))

=)))))))) hahaha....bn zis Smile)
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Numarul mesajelor : 379
Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur
Stare de spirit : mwhahahaha
Data de inscriere : 25/09/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 7:42 pm

Despre upgrade-urile astea pe banda rulanta,tind sa-l aprob pe feno.Jumate din admini cred ca sunt god.Prea de tot!Sper ca la trecerea pe amx sa mai se reduca din accese,sa ramana doar cei care merita(activitate/comportament/vechime).In cazul in care Cristian considera ca si accesul meu e prea mare,sa mai taie si din al meu,atat timp cat suntem tratati cu aceasi masura toti nu ma deranjeaza.
Klaudia de unde ai aparut?Ca nu te-am vazut niciodata pe server si vad ca ai creat valva aici.
Chiar daca pui un nick de fata si o poza frumoasa pe forum nu punem botul asa usor,drept urmare baietii te-au taxat imediat! Laughing
Si voi ba cretinilor terminati in sange cu injuraturile intre voi!Ca de nu unde va stau picioarele acolo va sta si capul! Laughing Laughing Laughing Twisted Evil
king
HF
Sus In jos
Kenox
Moderator

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 7:47 pm

akles a scris:
Despre upgrade-urile astea pe banda rulanta,tind sa-l aprob pe feno.Jumate din admini cred ca sunt god.Prea de tot!Sper ca la trecerea pe amx sa mai se reduca din accese,sa ramana doar cei care merita(activitate/comportament/vechime).In cazul in care Cristian considera ca si accesul meu e prea mare,sa mai taie si din al meu,atat timp cat suntem tratati cu aceasi masura toti nu ma deranjeaza.
Klaudia de unde ai aparut?Ca nu te-am vazut niciodata pe server si vad ca ai creat valva aici.
Chiar daca pui un nick de fata si o poza frumoasa pe forum nu punem botul asa usor,drept urmare baietii te-au taxat imediat! Laughing
Si voi ba cretinilor terminati in sange cu injuraturile intre voi!Ca de nu unde va stau picioarele acolo va sta si capul! Laughing Laughing Laughing Twisted Evil
king
HF

Se trezi hakles bakles asta ... haha,fcm aklese lol!
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyLun Iul 20, 2009 9:57 pm

kenox blenox sezi!FGM!
Sus In jos
Klaudia
Membru
Klaudia

Sex : feminin
Varsta : 32
Localitatea : Buc
Hobby/Distractii : nu conteaza :]
Stare de spirit : mereu happy :))
Data de inscriere : 24/06/2009

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyMar Iul 21, 2009 12:27 am

akles dak u intri rar pe sv si nu ma vezi e prob ta...nu mai comenetz nimic Neutral
Sus In jos
pharma
Moderator
pharma

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 40
Hobby/Distractii : Le pastrez ptr mine
Stare de spirit : mereu high
Data de inscriere : 18/05/2009

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyMar Iul 21, 2009 12:03 pm

De azi inainte....nu o sa ma mai implic in nici un upgrade...sunt de aceiasi parere cu fen0...deja sunt multi cu accese care si-o iau in cap si nu au nici un respect fatza de alti jucatori.Sunt deja obisnuit cu "iesirile" lui Cristian de a face admine pe banda si de a da accese mari.Vis a vis de el...s-a eliberat de aceasta conditie punandu-va pe voi sa alegeti cui ii dati acces.Totusi sunt de parere ca ar trebuii sa se munceasca mai mult la detinerea de accese pe serv.Chiar daca balanta inclina spre jukatorii mai noi...cu varste cuprinse intre 16-22 sau chiar mai mult.
Noi astia mai vechi suntem mai putini dar fiecare isi imparte timpul dupa bunul plac sau dupa posibilitati.Cel putin noi nu facem abuz de comenzi si nu ne luam la cearta cu toti "puradeii" care au aparut ca ciupercile dupa ploaie.Eu unu daca as vrea sa jok pe serv...cum dau altii exemplu...seara cand zice lumea ca e full....m-as multumii cu slot...dar nu dupa 2 sapt dupa ce primesc slot sa am pretentii la admin...moderator...si pe urma...sa ma cert cu toti de pe server cum fac unii..ca de se simt mai importanti daca au 2-3 comenzi in plus.

Dupa parerea mea si a altora...ar trebuii sa va mai ganditi cat de usor distribuiti accesele.
Sus In jos
pixpi
Membru

Numarul mesajelor : 32
Varsta : 31
Localitatea : Fetesti
Hobby/Distractii : fotbal, trance
Data de inscriere : 04/01/2009

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyMar Iul 21, 2009 9:19 pm

Apar pe banda rulanta noi "talente".Azi spre exemplu am vazut doi indivizi care jur ca nu i-am mai vazut nicioadata pe server ,desi de 8 luni joc doar pe kappa, cu moderator,care nici macar nu stiau ca serverul nu are comanda "/rank".Wierd
Sus In jos
ROYAL
Membru
ROYAL

Numarul mesajelor : 32
Varsta : 39
Hobby/Distractii : Fotbal
Stare de spirit : POC POC
Data de inscriere : 07/06/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyMier Iul 22, 2009 7:52 pm

Klaudia a scris:
am suferit ca n-am vrut sa-ti zic de unde sunt si ca ti-am zis "dnd" ca sa ma lasi sa ma joc??!? daca tu zici ....
io intru pe sv ca sa ma joc nu sa-ti raspund tie de unde sunt si gta ca deviem de la subiect.HF in continuare

Sa veniti la mine sa va cunun !
Sus In jos
SnK
Membru
SnK

Numarul mesajelor : 38
Varsta : 38

MesajSubiect: pro Feno   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyMier Iul 22, 2009 8:57 pm

ii dau dreptate lui fenO si anume ca sunt jucatori care joaca cateva luni non-stop si ajung sa aiba administrator si noi care am jucat ani de zile pe aici ne rugam sa avem RCON sau acces mai mare... Poate ca nu ne meritam toti adminul pe serverul asta dar cei cu vechime nu trebuiesc indepartati indiferent de cat timp isi petrec pe server...
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyJoi Iul 23, 2009 1:51 pm

Klaudia a scris:
akles dak u intri rar pe sv si nu ma vezi e prob ta...nu mai comenetz nimic Neutral

Don'soara eu am 360 de ore pe kappa si tu ai 36...cine intra rar?!Poate in ultima perioada am intrat mai rar ca nu am avut timp.
http://games.kappa.ro/index.php?q=akles <- in caz ca nu ma crezi.
HF
Sus In jos
Klaudia
Membru
Klaudia

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyVin Iul 24, 2009 12:09 am

nu joc mereu cu nick Klaudia .........
Sus In jos
has
Moderator

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyVin Iul 24, 2009 12:23 am

Klaudia a scris:
nu joc mereu cu nick Klaudia .........

nu conteaza , se numara orele dupa steamid baiete !
Sus In jos
Klaudia
Membru
Klaudia

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyVin Iul 24, 2009 12:26 am

has...imi pare rau ca te contrazic,sunt fata Wink
Sus In jos
has
Moderator

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 EmptyVin Iul 24, 2009 12:29 am

Klaudia a scris:
has...imi pare rau ca te contrazic,sunt fata Wink

okdacatuzici ! eunutecredoricum!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Atentie cu upgrade   Atentie cu upgrade - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Atentie cu upgrade
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare