| LaRRy Codat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: LaRRy Codat Mier Iul 08, 2009 2:14 pm | |
| larry < 371> STEAM_0:0:13199798 53248 Cristiane la asa admini dai tu slot ) :> uitete pe demo asta si vb pe urma .. ) Tot nu am facut reclamatie la vrun admin sau ceva de genu asta pentru coduri .. Este singurul care fac . Sper sa ii se scoata adminu si sa ramana cu ban permanent pe steam + ip .. Iti multumesc .. Va rog sa va uitati la ultima vaza din demo .. x mare trage la ala care este in x mare si ricoseaza hds in ala care este aproape de nisip ) uitati-va bine :> http://www.storage.to/get/DvVs7HRs/larry.dem Sper ca mai fac si eu fapte bune pentru kappa ) dak toata lumea zicea ca numai ma intereseaza acest srv Vad ca domnu larry nu are post facut pentru accest slot . banuiesc ca la recomandat un admin . Presupun ca si accest fapt se va sanctiona cu scaderea accesului acelui admin care a bagat mana in foc pentru accea persoana .. | |
|
| |
FrN Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 68 Varsta : 33 Localitatea : Lupeni Hobby/Distractii : Counter-Strike,Fotbal. Stare de spirit : :X Data de inscriere : 26/02/2009
| Subiect: Re: LaRRy Codat Mier Iul 08, 2009 2:38 pm | |
| Am vazut demo-ul...AIM cat casa, cum i-a sarit tinta :O... GG keL's | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: LaRRy Codat Mier Iul 08, 2009 2:44 pm | |
| gg , are aim , sare tinta. Ban +admin scos. |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: LaRRy Codat Mar Sept 08, 2009 3:12 pm | |
| | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: LaRRy Codat Mar Sept 08, 2009 4:31 pm | |
| si culmea accesta are god pe kappa ) :> | |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: LaRRy Codat Vin Sept 11, 2009 1:21 pm | |
| :)) ii sare tinta ! haha :)) se blocheaza la un moment dat tinta pe om :D | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: LaRRy Codat Dum Sept 13, 2009 3:26 pm | |
| Super aim nu asa.. Acu vad mai nou ca o arde pe pgl, poate acolo nu-l prind sau poate a dat si el "esemes". | |
|
| |
Xa-N Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 60 Varsta : 33 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : :) Data de inscriere : 01/05/2009
| Subiect: Re: LaRRy Codat Dum Sept 13, 2009 5:31 pm | |
| Kel parca l-ai mai prins odata nu ? | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: LaRRy Codat Lun Sept 14, 2009 12:44 am | |
| - keL's a scris:
- si culmea accesta are god pe kappa ) :>
Cine are ma god? Mai sunt doar cativa cu accesul asta dar omul vostru sigur nu e printre ei... | |
|
| |
keL's Moderator
| Subiect: Re: LaRRy Codat Lun Sept 14, 2009 2:48 pm | |
| - Cristian a scris:
- keL's a scris:
- si culmea accesta are god pe kappa ) :>
Cine are ma god? Mai sunt doar cativa cu accesul asta dar omul vostru sigur nu e printre ei... pai larry l-am prins eu cu god pe srv :> .... cristian mai verifica .. l-am vazut de 2 ori pe srv .. dupa ce am postat accest demo cu el .. dupa o luna era cu god pe srv .. nu stiu de la cine a primit dar iti pot confirma unele persoane dak ii intrebi .cei care joaca mai des | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LaRRy Codat | |
| |
|
| |
| LaRRy Codat | |
|