pamparampampam bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : Fotbal :) Data de inscriere : 04/07/2009
| Subiect: Salut! Sam Iul 04, 2009 11:47 pm | |
| Vreau sa va zic de la inceput ca sunt nou in comunitatea Kappa.ro Imi place foarte mult serverul public, azi fiind prima oara cand am intrat pe el, si mi-a placut foarte mult, si cu siguranta, am sa raman mult timp pe acest server, deoarece cum am mai spus, e foarte fain. Am incercat din greu sa ma conectez, serverul fiind plin 22/22 playeri, de accea vreau si eu sa fac o rugaminte administratorului serverului, pt. a-mi acorda un slot. Cum am mai spus, o sa raman mult timp pe acest server, deci ma ve-ti vedea de azi inainte, mult timp pe sever Ce as mai vrea sa preciez este ca joc cu nick'ul "pamparampampam", asta daca ajuta la ceva. Va multumesc anticipat, si o seara placuta tuturor | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Salut! Dum Iul 05, 2009 12:05 am | |
| Macar ai fost sincer si ai zis ca azi ai intrat prima data.
Pro cu conditia sa il mai scurtezi putin nick-ul. |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Salut! Lun Iul 06, 2009 7:57 pm | |
| | |
|
pamparampampam bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : Fotbal :) Data de inscriere : 04/07/2009
| Subiect: Re: Salut! Lun Iul 27, 2009 10:29 am | |
| nimic? astept de ceva vreme... as vrea si un raspuns de la un administrator... | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Salut! Lun Iul 27, 2009 10:30 am | |
| - pamparampampam a scris:
- nimic?
astept de ceva vreme... as vrea si un raspuns de la un administrator... Fa cava cu nick-ul tau ca e prea aiurea... | |
|
pamparampampam bot
| Subiect: Re: Salut! Lun Iul 27, 2009 10:31 am | |
| daca il scurtez la "pamparam" e bine? | |
|
DarKStaR Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 50 Varsta : 38 Localitatea : cartieru cu 3 litere Hobby/Distractii : play cs Data de inscriere : 26/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Salut! Lun Iul 27, 2009 5:13 pm | |
| Se vor ridica multi cu pretentii dupa aia..... a jucat juma` de ora si a primit slot... suna cam ciudat nu? | |
|