games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

slot !

In jos 
+12
acyd
keL's
pharma
hriscu_vs
cymino
aquarius
Gizmo
Hassan
Shacalul
has
Release
fraG0
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
piLu
Activ member
piLu

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 113
Varsta : 34
Localitatea : Motru
Hobby/Distractii : cs , lenevit
Stare de spirit : plm
Data de inscriere : 03/12/2008

Foaie de personaj
Player:

slot ! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: slot !   slot ! - Pagina 2 EmptyDum Iun 21, 2009 1:45 am

keL's a scris:
piLu a scris:
SvcBad a scris:
PRO. E baiat bun.

Stii vorba aia cu baiat bun jigodia dreacu ? Smile)))))

@ fraG0 , nu e vb de tine era doar o zicala ! HF afro

pilu cred ca ai inceput sa devi si tu un pumpicurist ca release . La urmatorul post care il vei mai face undeva unde nu este cazul vei primi ban o luna pe forum . Nu cred ca isi are cazul sa iti dai cu parerea unde nu ai o treaba . Doar pentru a acumula posturi ? iti fac un topic separat ca sa postezi acolo ca sa ascumulezi posturi nici o problema .

Nu iti mai da cu parerea unde nu este cazul . dak ai god dati cu parerea dak nu ai revino mai tarziu ms tati
Nu cuaie nu imi trebuie posturi ca nu am ce face cu ele ! sal

P.S : Ma doare`n cuur de ban pe forum !
Sus In jos
Release
Activ member
Release

Numarul mesajelor : 303
Varsta : 31
Localitatea : IASI
Hobby/Distractii : fotbal, gaming
Stare de spirit : straight
Data de inscriere : 01/12/2008

Foaie de personaj
Player:

slot ! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: slot !   slot ! - Pagina 2 EmptyDum Iun 21, 2009 2:06 am

AHAHAHAHAH va deranjat postul meu cand i-am raspuns lui kels de mi l-ati sters pai ce rost mai are sa mai postez daca il stergeti asta e ultimul meu post pe forum bafta la sters posturi :> si apropo kels cultule care esti se scrie pupincurist nu pumpicurist te bate si romana mai treci pe la scoala bafta bafta... stergeti si postul asta lol!
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Varsta : 35
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

slot ! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: slot !   slot ! - Pagina 2 EmptyDum Iun 21, 2009 8:15 am

k cultule Wink PLM MA bate romana ai vro problema ? te intereseaza pe tine cum vb te faci tu de ras si nu stiu .. Lasa frate cu romana ta . vedeti de jocul tau .
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Varsta : 35
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

slot ! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: slot !   slot ! - Pagina 2 EmptyDum Iun 21, 2009 8:37 am

ReLease a scris:
Vai frago cu zero la urma,sa nu zici ca te-ai intors pe kappa ca vrei sa repari lucrurile @H@H@H@H@H ti-au scos aia de pe trafic moderatorul sau de ce oare? SadSadSad Sa nu te vad iar ca plangi pe forum ca tu nu ai nicio vina ca ne suparam Smile)
Si apropo fraG0 cu zero la urma..."Cine nu ma inghite sa ma suga"

ba ce slbz te intereseaza pe tine dak i-a scos sau nu adminu de pe trafic . Stai linistit ca dak se intoarce nu iti v-a lua locul . Nu va mai faceti griji ca va pierdeti locul . Aici parca era sa se dea pRo contra nu pentru al judeca pe asta ca de ce a plecat de pe kappa. vedeti de jocul tau nu te intereseaza pe tine ce face el si unde are admin . Important este ca a revenit pe kappa si serveru nostru a mai castigat un jucator in plus. Dar tu ce sa sti postezii ca sa acumulezi cat mai multe + si sa ai si tu activitate pe forum .

Ti s-a dat dreptul de a posta . Ti s-a marit adminul ca sa nu ma mai iau de tine unde postezi si chesti dinastea, dar stai linistit nu ma impiedica nimeni sa te articulez cand gresesti . Incearca sa postezi ce trebui ca sa nu fiu nevoit sa vb cu cristi ca sa te baneze pe forum .

P.s. Din cauza posturilor facute de tine acum ceva timp ai avut de suferit cu banarea pe srv nu imi da motive sa incep iar accea poveste de dragoste dintre noi2. Posteaza ce trebui nu mai posta ce nu trebui . Mai ziceam dak aveai 1 an si ceva puteai posta si tu linistit. dar asa ca ai god si tu de 1-2 luni iti da dreptul sa ii judeci pe alti care au revenit pe srv ? Nu cred . Din cauza voastra pleaca lumea de pe srv ca sunteti voi prea macho , uitati-va in oglinda inainte de a posta si in ograda ta .
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

slot ! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: slot !   slot ! - Pagina 2 EmptyDum Iun 21, 2009 8:58 pm

fraG0 a scris:
salutare la toti ! cheers cheers sunt frago ma stiti mare parte din voi as dori sa revin pe kappa !

cu sau fara accesul la care am renuntat... !

- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : frago
- Cand ai jucat prima data pe server : acum mult timp!
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : nu stiu sigur
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : vreau sa indrept greselile !

CONTRA / PRO pls ! multumesc anticipat !
PRO si de la mine! Trimite-mi pass in privat sa-ti fac accesul. Cu parere de rau nu-ti pot da decat un slot. Nu conteaza ce ai avut inainte. Practic o iei de la capat...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Continut sponsorizat

slot ! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: slot !   slot ! - Pagina 2 Empty

Sus In jos

slot !
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Cereri de accese garantate cu imunitate-
Mergi direct la: