| GOD! | |
|
+7akles aquarius rCon Hassan fenO Kobe Dude 11 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Dude New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 37 Localitatea : Tg-Jiu Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 30/12/2008
| Subiect: GOD! Mar Iun 02, 2009 4:10 pm | |
| Cere si ti se va da mi-a soptit o pasarica aseara in somn. Problema e ca nu avea pene. aaaa si da, vreau si eu GOD sau ceva mai mare pentru ca ... va las pe voi Sunt major. | |
|
| |
Kobe Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 43 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : bodybuilding,fighting! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: GOD! Mar Iun 02, 2009 5:09 pm | |
| Nu mai are nevoie de nici o prezentare PRO | |
|
| |
fenO Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : PN Data de inscriere : 27/12/2008
| Subiect: Re: GOD! Mar Iun 02, 2009 5:17 pm | |
| PRO pm sa nu bem si noi o bere de la tine? | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: GOD! Mar Iun 02, 2009 6:36 pm | |
| | |
|
| |
rCon Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs/vinu Data de inscriere : 01/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: GOD! Mar Iun 02, 2009 6:40 pm | |
| PRO chiar merita baiatu, PRO! | |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: GOD! Mar Iun 02, 2009 7:22 pm | |
| - Hassan a scris:
- PRO dar la anu' in mai.
:)) | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: GOD! Mar Iun 02, 2009 8:00 pm | |
| Pro | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: GOD! Mar Iun 02, 2009 9:50 pm | |
| - Dude a scris:
- Cere si ti se va da mi-a soptit o pasarica aseara in somn. Problema e ca nu avea pene.
aaaa si da, vreau si eu GOD sau ceva mai mare pentru ca ... va las pe voi
Sunt major. Tu de la helper vrei sa treci direct la GOD? Glumesti! Ai uitat cum ai primit slotul si ce gafa de copil ai facut pe forum... PS Cum dati fratilor asa PRO fara sa va uitati ce acces are? Banuiesc ca v-ati vorbit intre voi sa-mi faceti o gluma. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: GOD! Mier Iun 03, 2009 6:43 am | |
| | |
|
| |
fenO Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : PN Data de inscriere : 27/12/2008
| Subiect: Re: GOD! Mier Iun 03, 2009 12:28 pm | |
| Nu Cristian ai inteles gresit, el a glumit zicand ca vrea GOD, noi am sustinut MARIREA nu trecerea lui de la nimeni la god . O zi buna.
| |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: GOD! Mier Iun 03, 2009 1:40 pm | |
| - fenO a scris:
- Nu Cristian ai inteles gresit, el a glumit zicand ca vrea GOD, noi am sustinut MARIREA nu trecerea lui de la nimeni la god .
O zi buna.
Daaaaa!!!! da ii dau PRO oricum:P | |
|
| |
acyd Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 67 Varsta : 39 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : movies Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: GOD! Mier Iun 03, 2009 1:51 pm | |
| Pro pt marirea fratelui Duda de Tg-Jiu ) | |
|
| |
DarKStaR Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 50 Varsta : 38 Localitatea : cartieru cu 3 litere Hobby/Distractii : play cs Data de inscriere : 26/12/2008
| Subiect: Re: GOD! Mier Iun 03, 2009 2:49 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: GOD! Mier Iun 03, 2009 3:12 pm | |
| - fenO a scris:
- Nu Cristian ai inteles gresit, el a glumit zicand ca vrea GOD, noi am sustinut MARIREA nu trecerea lui de la nimeni la god .
O zi buna.
De ieri a mai urcat o treapta! Cred ca nu a intrat sa vada... | |
|
| |
Dude New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 37 Localitatea : Tg-Jiu Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 30/12/2008
| Subiect: Aloooo: Buna ziua! Mier Iun 03, 2009 7:19 pm | |
| 1. Chiar nu glumeam cu God-ul. 2. Nu n-am mai intrat de ieri, dar totusi inca e azi, nu e timpul pierdut. 3. "GAFA" facuta de mine e, ca am cerut slot si am dat user si pass pe un thread nu printr-un private message. Nu stiu ce legatura are PUTEREA unui admin sau functiile acestuia cu faptul ca n-am intrat pe 2 forumuri toata viata mea (@ pgl in 7 ani de zile din sezonul 3 pana in 22 am 18 posturi, altii au 10.000), si nu stiu sa folosesc comenziile unui forum. 4. Credeam ca daca vechimea pe server e un criteriu pentru upgrade, si valoarea jucatorului poate fi una (nu vreau sa para falsa modestie, dar daca ar fi asa, inseamna ca acum 2 ani cand eram 24/24 cs era falsa modestie fata de 99.99(9)% din planeta). 5. Daca a deranjat cu ceva, poti sa-mi faci slot FARA IMUNITATE sa ma pot conecta sa joc si eu cand imi e dor de un joc frumos. Sau, poti sa nu-mi mai faci nimic. NU STAU SA CITESC REGULI/FORUMURI/MESAJE PRIVATE/ETC. Dar, asta nu schimba cu nimic ceea ce va urma pe server. Si, hassane, scuza-ma ca nu avem toti simtul umorului atat de mult dezvoltat incat sa-ti producem un usor suras atunci cand ne citesti replicile. (Scuze ca am scris cu h mic, dar la primul post am crezut ca faci si tu o gluma ca toti ceilalti, de-abea la al 2-lea cand ai intarit ideea am inteles ca defapt tu vrei sa spui ceva dar nu stii cui si cum.) ...384059432. V-am pupat, stati linistiti, nu adminul face jucatorul . | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: GOD! Mier Iun 03, 2009 8:19 pm | |
| Eu sunt de parere ca merita god,daca nu minim administrator.Eu un castig pentru server!
In ce masura conteaza parerea mea nu stiu! | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: GOD! Mier Iun 03, 2009 8:28 pm | |
| - Dude a scris:
- 1. Chiar nu glumeam cu God-ul.
2. Nu n-am mai intrat de ieri, dar totusi inca e azi, nu e timpul pierdut. 3. "GAFA" facuta de mine e, ca am cerut slot si am dat user si pass pe un thread nu printr-un private message. Nu stiu ce legatura are PUTEREA unui admin sau functiile acestuia cu faptul ca n-am intrat pe 2 forumuri toata viata mea (@ pgl in 7 ani de zile din sezonul 3 pana in 22 am 18 posturi, altii au 10.000), si nu stiu sa folosesc comenziile unui forum. 4. Credeam ca daca vechimea pe server e un criteriu pentru upgrade, si valoarea jucatorului poate fi una (nu vreau sa para falsa modestie, dar daca ar fi asa, inseamna ca acum 2 ani cand eram 24/24 cs era falsa modestie fata de 99.99(9)% din planeta). 5. Daca a deranjat cu ceva, poti sa-mi faci slot FARA IMUNITATE sa ma pot conecta sa joc si eu cand imi e dor de un joc frumos. Sau, poti sa nu-mi mai faci nimic.
NU STAU SA CITESC REGULI/FORUMURI/MESAJE PRIVATE/ETC. Dar, asta nu schimba cu nimic ceea ce va urma pe server. Si, hassane, scuza-ma ca nu avem toti simtul umorului atat de mult dezvoltat incat sa-ti producem un usor suras atunci cand ne citesti replicile. (Scuze ca am scris cu h mic, dar la primul post am crezut ca faci si tu o gluma ca toti ceilalti, de-abea la al 2-lea cand ai intarit ideea am inteles ca defapt tu vrei sa spui ceva dar nu stii cui si cum.)
...384059432. V-am pupat, stati linistiti, nu adminul face jucatorul . Nu ai deranjat pe nimeni mane. Reactia era la adresa ratonilor astora care au dat imediat PRO cu toate ca tu nu precizasesi ce acces ai. Tu puteai sa ceri orice... Era dreptul tau. Eu am considerat ca moderator este ok dupa activitatea pe care o ai pe server. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: GOD! | |
| |
|
| |
| GOD! | |
|